Сливові тони осені Чим складніше завдання, тим цікавіше знайти рішення. Здавалося б, що можна побудувати для комфортного відпочинку гостей на маленькому р-образному ділянці землі, одну половину якого займає розлога береза, а на другий поміщаються всього пара клумб і кілька грядок?

Господині цієї складної території вже вирішили спиляти старе дерево, але все-таки спочатку звернулися за допомогою до досвідчених дизайнерів.

Вони-то і запропонували піти нестандартним шляхом і зробити не просто місце для відпочинку та прийому гостей, а облаштувати літню кімнату. За традицією роботи почали з влаштування фундаменту: ямки, пісок, арматура, бетон, фундаментні блоки...

Все за правилами. Потім на фундаменті зібрали нижню обв'язку з бруса, поклали лаги і встановили опори для майбутніх стін. Так-так, саме стін! Адже дизайнери задумали вітальню, нехай і річну. При будівництві обережно обійшли зростаючі тут кущ калини і величезну березу.

Сливові тони осені
На підготовлені лаги настелили надійну терасну дошку, а для майбутньої даху встановили ґрунтовні крокви.

Настав час стін. Їх вирішено було зробити легкими й ажурними. Для цього відмінно підійшли готові панелі з модрини. Такі решітки та секції зазвичай використовують для будівництва парканів, а будівельники спорудили з них довговічні прозорі стіни для літньої вітальні.

При видимої легкості конструкції такі панелі - дуже міцні і надійні в експлуатації. Звичайно, панелі з модрини можна і не фарбувати. Вони без додаткового захисту будуть служити довгі роки.

Але за проектом дизайнерів конструкція повинна бути вирішена в світлих тонах. Тому її покрили надійної фарбою сіро-блакитного кольору. І лише кроквяну частина зробили темно-коричневою.

Частина даху закрили прозорим полікарбонатом, а частину залишили відкритою - продиктувала таке рішення зростаюча в новій вітальні береза. Закриту частину даху з внутрішньої сторони прикрасили рогожею з бамбука. Частина стін навпроти входу дизайнери вирішили прикрасити шпалерами.

Сливові тони осені
Які шпалери можуть бути на вулиці? Ті, що віддруковані на баннерней сітці.

Був обраний відповідний малюнок цих шпалер і, перенесений на банерну сітку, яка витримує будь-які примхи погоди. Дизайнери придумали візуально збільшити річну вітальню.

Для цього по її кутах розмістили полотна дзеркального акрилу. Безпрограшний спосіб розширити простір! Залишалося лише наповнити річну вітальню меблями і деталями.

В одному її кутку облаштували куточок з раковиною. У «вуличної» кімнаті замість раковини дизайнери використовували не самий новий жерстяної таз. Загальний дизайн від цього не тільки не постраждав, але відчутно виграв.

Такий «поношений» предмет обстановки в проекті доповнили витонченими скляними свічниками з круглими свічками і благородним текстилем. Для текстилю, меблів та візерунків на «шпалерах» обрані насичені кольори, які виділяють їх на досить загальному нейтральному тлі.

Сливові тони осені
Навколо берези зробили зручну лавку і поклали на неї зручні подушки. Формі гілок плакучої берези вторять звисаючі прикраси на стельових світильниках.

Так створюється відчуття загальної гармонії. Панно з банерної сітки обрамили світлодіодним шлейфом. Завдяки його яскравого світла тут завжди пануватиме святкова атмосфера. Під дахом поставили пофарбовану в яскравий бузковий колір меблі з модрини.

Цей грунтовний стіна прослужить своїм господарям не один десяток років. Над зручним круглим столом - люстра з перламутрових кіл.

Яскрава скатертину, красивий посуд, зручна лавочка під березою - ці елементи стали вдалим доповненням до затишній літній вітальні. Тепер господині зможуть приймати тут своїх численних гостей.

А якщо вам потрібно polinov.ru тоді рекомендую замовити його у професіоналів із компанії polinov.ru